20 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi'nden Şahintepe'ye dev tesis!

Şahinbey Belediyesi'nden Şahintepe'ye dev tesis!

Bugüne kadar 73 sosyal tesis yaparak vatandaşların hizmetine sunan Şahinbey Belediyesi, Şahintepe Mahallesi’ne dev bir sosyal tesis ve havuz yapıyor.



73 sosyal tesiste 45 farklı branşta eğitimlerine devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis sayısını arttırmaya devam ediyor. Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediyesi, Şahintepe Mahallesi’ne 6 bin 700 metrekare üzerine 5 katlı sosyal tesis yapıyor. Tesiste 47 adet derslik, anaokulu, spor merkezi, konferans salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak. Kompleks bir yapıya sahip olacak tesiste ayrıca havuz ve halı sahaların bulunduğu spor alanları da yer alacak.


TAHMAZOĞLU: “HEDEFİMİZ HER MAHALLEYE BİR SOSYAL TESİS”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı açıklamada tesisin temelinin kısa süre içende atılacağını belirterek, “İlçemizde 845 bin 528 insanımız yaşıyor. Sosyal tesis sayısını 5 yılda 6’ya katladık. Sosyal tesislerimizde öğrenci sayısını 2 binden 41 bine çıkartarak 20 kat artırdık. 73 sosyal tesisimiz hizmet veriyor. Tesislerimizde şu ana kadar 296 bin 749 kursiyerimiz çeşitli kurslardan faydalandı. Faydalanmaya da devam edecek. Amacımız her mahalleye bir sosyal tesis yapmak. Bu amaçla Şahintepe mahallemize de bir tesis yapıyoruz. Tesisimizde her yaştan vatandaşımıza hizmet verecek olan kurslarımız ve etkinliklerimiz olacak. Kısa bir süre içinde temeli atılacak olan Şahintepe Gençlik Merkezimiz 6 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olacak yine tesisimizin yanında 2 bin 550 metrekare inşaat alanına sahip olan ve içerisinde Türk hamamı ile Sauna bulunan 2 katlı havuz yapacağız. Ben şimdiden tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.



Gaziantep Güneş 


Geri Dön