29 / 03 / 2024

Güzelvadi sosyal tesis

Güzelvadi sosyal tesis

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündeminde!

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis!

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Gaziantep Düztepe'ye sosyal tesis isteği!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Şubat ayı 2. birleşim meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Düztepe'ye sosyal tesis yapılması gündeme geldi.

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şehitkamil imar ve sosyal tesis yapımında 2016'da fark yarattı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Güzelvadi sosyal tesis Haberi

Güzelvadi sosyal tesis


Güzelvadi Mahallesinde yapımına başlanan ve 430 metrekare alan üzerine 2 kattan oluşacak olan sosyal tesis yükselmeye başladı. Mahallenin ihtiyaçlarına cevap vermek için planlanan sosyal tesis mahalle sakinlerini mutlu etti. Yapılan sosyal tesiste taziye evleri ve Meslek edindirme kursları için sınıflar bulunacak.

Güzelvadi’ye İkinci Sosyal Tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu her mahalleye bir sosyal tesisi yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Güzelvadi Mahallemizde ikinci sosyal tesisimizi yapıyoruz. Daha önce yapılan Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisimize ek olarak, Hasan Hüseyin Cami bitişiğinde yeni bir sosyal tesis daha yaparak, Güzelvadi de oturan halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İnşaatımız başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Sosyal tesisimizi birkaç ay içerisinde hazır hale getireceğiz. Tesisimizin alt katında Erkek taziye evi ve kurslarımız, üst katta da bayan taziye evi ve...