18 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil'deki bu arsa fırsatını duyan çok şaşırıyor!

Gaziantep Şehitkamil'deki bu arsa fırsatını duyan çok şaşırıyor!

Arsa ya da konut yatırımını tercih eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Gaziantep'te arsa satıyor.



Arsa ya da konut yatırımını tercih eden yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Gaziantep'te arsa satıyor.

Çalışmalarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesindeki arsa da yer alıyor.

Gaziantep Şehitkamil deki bu arsa fırsatını duyan çok şaşırıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan ihale ilanına göre, satışa çıkarılan imarlı arsa Gaziantep ili, Şehitlamil ilçesi, TaşlıCA Köyü'nde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın taşınma numarası 27020107566 olarak açıklandı. Yine aktarılan bilgiye göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 576,10 metrekare.


Geri Dön