26 / 04 / 2024

Gaziemir Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Gaziemir Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Gaziemir Belediye Başkanlığı, İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi, 142 ada, 4 parselde 320 metrekare arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptıracak



Gaziemir Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilan şu şekilde;

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAK

Gaziemir Belediye Başkanlığından:

Gaziemir Belediye Başkanlığınca, aşağıda niteliği ve imar durumu belirtilen, mülkiyeti Belediyeye ait arsa üzerine, ihale şartnamesinde belirtilen şartlar çerçevesinde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile, kat karşılığı inşaat ihalesi yapılacaktır.

İli: İzmir
İlçesi: Gaziemir
Mahallesi: Atıfbey Mah.
Ada: 142
Parsel: 4
Kullanım Şekli: Konut+İşyeri (TM1-Ticaret Seçenekli Konut Bögesi)
Parsel Alanı (m2): 320,29
Yaklaşık Toplam İnşaat alanı M: 1140 M2 (Bodrum kat dahil)

1) İşin Konusu: Mülkiyeti Gaziemir Belediyesine ait, 142 ada, 4 parselde bulunan arsa üzerine, imar durumuna göre kat karşılığı inşaat yaptırılması işidir.

2) Muhammen Bedel: Bu işin tahmin edilen Arsa bedeli 423.500,00 TL. (dörtyüzyirmiüçbin beşyüz Türk Lirası).Yaklaşık İnşaat maliyeti ise, 644.139,55 TL.(Altıyüzkırkdörtbin yüzotuzdokuzlira ellibeşkuruş) olup, muhammen bedel 1.067.639,55 TL.'dir.

3) Belediye Hisse Oram: Muhammen Bedel içerisinde arsa payı üzerinden Belediye hissesi % 39,67 olup, istekliler tekliflerini bu hisse üzerinden arttırarak vereceklerdir.

İhale 08/09/2011 PERŞEMBE Günü saat 10,30' da Önder Caddesi No:41 Gaziemir /İZMİR adresindeki Gaziemir Belediyesi binası içerisindeki Belediye Encümen Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
İhale Şartnamesi ile diğer evraklar Gaziemir Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Kira Birinde 8.30-17.30 saatleri arasında ücretsiz olarak görülebilir.

4) İHALEYE KATILMAK İÇİN İSTENEN BELGELER

İhaleye katılmak için istenilen belgeler asıl veya Noter tasdikli olacaktır. (İdarece aslı görüldükten sonra, ASLI GÖRÜLMÜŞTÜR kaşesi basılan belgeler de geçerli olacaktır.)

İÇ ZARF:
İç zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir.

a) Teklif Mektubu

Teklif mektubu, ihaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler, teklif sahibi (kendisi) veya kanuni vekili tarafından imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerinin aynen kabul edildiği belirtilecektir. Teklifler hem rakamla, hem de yazıyla açıkça yazılacaktır. Bunların birine uygun olmayan veya üzerinde silinti, kazıntı ve düzeltme bulunan teklifler geçersiz sayılacaktır. Teklif mektubu iç zarfa konup kapatıldıktan sonra, zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı, tebligata esas açık adresi ve varsa web adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir.

DIŞ ZARF:
Dış zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir.

a) Teklif mektubunun bulunduğu iç zarf.
b) Kanuni ikametgâhı ve yazışma adresini gösteren adres beyanı (gerçek kişiler için muhtarlıktan alınmış ikametgâh ilmühaberi, tüzel kişiler için adres bildirgesi).

c) Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğuna dair belge ibraz etmesi (2011 yılı vizeli)
d) Noter tasdikli imza sirküleri
e) Vekaleten katılınması halinde Noter tasdikli vekaletname.
f) Geçici teminat muhammen bedelin %3' ü olup, 32.029,19 TL.'dir. Teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırıldığı taktirde alındı makbuzu olarak zarfa konulacaktır.
g) İhaleye katılacakların ortak girişim olması halinde, Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve eki ortaklık sözleşmesi. Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilikler yukarıda istenilen belgeleri kendi adına ayrı ayrı vereceklerdir.
h) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri
i) İhaleye katılacak isteklilerin 2886 sayılı yasa kapsamında yasaklı olmadıklarına dair belge.
j) Mali Durum Belgesi
k) İstekli şartname ve eklerinde belirtilen hususlara göre teklif verecektir.
1) Kullanılmamış nakit kredisi işin keşif bedelinin % 25'i ve Teminat mektubu kredisinin keşif
bedelinin % 25'inden az olmaması,m
m) Gelir ve kurumlar vergisi borcu bulunmadığına dair belge,
n) SGK borcu olmadığına dair belge
o) Son 3 yıla ait Şirket Cirosu.
p) İsteklilerin, son 10 yıl içinde tek sözleşmeye dayalı işin keşif bedelinin % 50'si kadar.
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın (Benzer işlere dair tebliğ) Benzer İş Grupları Listesi, Üst
Yapı Grubu İşler 3 .sınıf B. Grup İşler' e uygun benzer İş Bitirme Belgelerinin aslı veya Noter
tasdikli sureti
r) Halen taahhüdündeki işler bildirisi ve belgeleri,
s) Teknik personel taahhütnamesi,
ş) Yapı araçları taahhütnamesi.
t) Bu işin İhale Şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair alındı belgesi
u) İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğünü belirten Gaziemir Belediyesi proje
Müdürlüğünden temin edilecek Yer Görme Belgesi.

Yukarıda belirtilen belgeler ve iç zarf bir zarfa konularak kapatılacaktır. Bu zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve açık adresi ve teklifin hangi işle ilgili olduğu yazılacaktır. İç zarfta olduğu gibi dış zarfın da yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanacak veya mühürlenecektir.

5) İhaleye katılmak isteyen istekliler tekliflerini ihale günü en geç 10.00'a kadar yukarıda belirtilen adresteki Belediye Encümenine sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve Postada olan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

6) İş bu ihale ilam genel bilgi niteliğinde olup, kat karşılığı inşaat yaptırılması işinde. İhale Şartname hükümleri uygulanacaktır,

7) Bu İşin Şartnamesi 500,00 TL (Beş yüz Türk lirası) bedel karşılığında, ihale tarihinden en geç 1 gün önce Gaziemir Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü Kira Biriminden temin edilecektir.

8) İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta ve en uygun teklifi tespit etmekte serbesttir.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön