24 / 04 / 2024

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp inşaatlarında, işçiler keman eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 31 Aralık tarihinde Yeni Gazino ve Yeni Kulüp açılacak...



31 Aralık tarihinde  Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp; her konsepte uygun şovlarıyla davetlileri ağırlamak için hazırlıklara başladı. Yeni Gazino'nun işletmecisi Serhat Gür; tadilatı devam eden mekanın inşaatında işçilerin keman eşliğinde çalıştığını ifade etti.

Sabah'ta yer alan habere göre Gür, konuşmasına şu şekilde devam etti, "Müzik ruhun gıdası. Bizim eğlencemiz, sevdamız, acımız, kısacası her şeyimiz. Keman virtüözü Namık Taşpınar eşliğindeki orkestramızla, günde en az iki saat şantiye çalışanlarımızla hem şarkılar söyleyip eğleniyoruz, hem de işimizi zevkle yapıyoruz. Mekanda hem göze, hem kulağa hitap edecek şovlarla damak tadına uygun yeni tatlar konukları bekliyor." 

Maksim ve Çakıl gazinolarına hizmetleri için teşekkürlerini ileten Gür, "Yeni gazinocular kralı ben olacağım" diye konuştu. Mekanların mutfağında ise şef Turgut Ay'ın hünerleri konuşacak. Ay; Kars kazından Ege ve Akdeniz mutfağına kadar Doğu-Batı arasında birçok lezzeti deneyimleme imkanı sunuyor.


Geri Dön