25 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim!

İstanbul'da yer alan ve Türkiye'nin ilk ve tek tematik eğlence parkı olarak geçtiğimiz bahar aylarında açılan Vialand'a çok yakın mesafede yer alan Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim bilgileri...



Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek tematik eğlence parkı olarak geçtiğimiz bahar aylarında açılan Vialand'a çok yakın mesafede hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı tarafından yükseliyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa tipinde daireler bulunuyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim!


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim bilgilerine göre projeye 444 8 344 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


5 blok ve villalardan meydana gelen Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesinde blokalr 18 ve 28 katlı olarak tasarlanıyor. Projede; Havuz, otopark, fitnes, sauna, yeşil alan, peyzaj alanı, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, spor merkezi gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Yimta İnşaat tarafından hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim bilgilerine göre proje, Türkiye'nin ilk Tematik eğlence Parkı Vialand'a yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca müstakil villaların da bulunduğu projede, toplamda 750 konut mevcut. 


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri'nde inşaat çalışmalarına yaklaşık 1 ay önce başlandı. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri teslimleri 2015 yılında gerçekleştirilecek.


Ruhsatı alınan Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesinde bir çok ödeme seçeneği yer alıyor.


Teslimlerinin 2 yıl sonra yapılacağı Gaziosmanpaşa Essenora Evleri lokasyon açısından İstanbul'un merkezinde yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri iletişim!


Yimta İnşaat Essenora Telefon: 444 8 344

Yimta İnşaat Essenora Web: www.essenora.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön