16 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar!

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Konut ve ticari birimlerden meydana gelen projede 24 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.



Essenora Rezidans'ta yüzde 25 peşin alımlarda yüzde 3, yüzde 50 peşin alımlarda yüzde 7, tamamı peşinde ise yüzde 15 indirim yapılıyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar konut seçeneklerine göre farklılık gösteriyor. Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje 160 milyon lira yatırım bedeline sahip. 


Essenora Küçükköy'de yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar odası, mini spor alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Essenora Residence'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar!

0 peşinat, 0 faiz, 0  banka kredisi ve 0 kefil ile 24 ay vade imkanı sunan Essenora Evleri fiyatları 397 bin TL'de başlıyor. Projede teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Essenora Konutları adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Essenora satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön