23 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora Rezidans ulaşım!

Gaziosmanpaşa Essenora Rezidans ulaşım!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Gaziosmanpaşa Essenora Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy lokasyonunda yer alıyor. Peşinatsız, vade farksız daire sahibi olunabilen proje 160 milyon TL yatırımla yükseliyor.



Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Essenora Evleri 6 bloktan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler bulunuyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında, projenin İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. 


Küçükköy Essenora'da yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar odası, mini spor alanları gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Essenora Residence'de 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. Projede peşinatsız, banka kredisiz, kefilsiz ve vade farksız 24 ay taksit uygulanıyor. 


Toplam yatırım bedeli 160 milyon lira olarak belirlenen Essenora Küçükköy Konutları için yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında yüzde 3, yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında yüzde 7, nakitte ise yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora Rezidans ulaşım : Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Küçükköy Essenora satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön