25 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.



Gaziosmanpaşa’da, ulaşımı rahatlatmak ve trafik yoğunluğunu azaltmak için hayata geçirilen otopark projeleri tam gaz sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda, Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İBB iş birliğiyle Karadeniz Mahallesi’ne kazandırılacak olan Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otopark ve Park Projesi’nde çalışmalara da hız verildi.

ALTI OTOPARK, ÜSTÜ ÇOCUK PARKI

11 bin 150 metrekare alanda hayata geçirilen projeyle bölgeye 5 katlı ve 231 araç kapasiteli otopark kazandırılacak. Otoparkın üst tarafına da çocuk oyun parkı, yeşil alanlar ve oturma elemanları inşa edilecek. Bölgedeki otopark ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan proje kapsamında vatandaşlara, ailece keyifli vakit geçirebilecekleri mekanlar, çocuklara da güvenli oyun alanları sunulacak.

BAŞKAN USTA: “5 AYRI NOKTADA ZEMİN ALTI OTOPARK İNŞAATLARI SÜRÜYOR”

Ulaşım ve metro projelerinin hız kazandığı Gaziosmanpaşa’da trafiği rahatlatmak adına yeni otopark alanlarına önem verdiklerini belirten Başkan Usta, “İstanbul gibi metropol bir şehirde ulaşım sorununu azaltmanın bir ayağı da yeni otoparklar yapmak. Şu anda 5 ayrı noktada zemin altı otopark inşaatları sürüyor. Her mahalleye zemin altı otopark yapacağız” diye konuştu.


Geri Dön