27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve teras olarak tasarlandığı Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres bilgileri şu şekilde: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL...



Gaziosmanpaşa  Venedik Sarayları  adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da yaşama geçirildiğini söylemek mümkün.


Bayraktar Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından yaşama geçirilen Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa'da teslimlerin Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Viaport Venezia projesinin etabı olarak yükselen Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres bilgilerinden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede 900 adet konut yer alıyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres!


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve teras olarak tasarlandı.


Viaport Venedik Sarayları'nın sosyal imkanları arasında; sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, su kanalları, fitness center, oyun alanları, meydanlar ve yürüyüş yolları yer alıyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Venedik Sarayları Viaport iletişim:

Telefon: 444 8 842   

Web: http://venediksaraylari.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön