26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Viaport Evleri!

Gaziosmanpaşa Viaport Evleri!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

2+1 dairelerin satıldığı Gaziosmanpaşa Viaport Evleri satış fiyatları 321 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Evleri'nde daire teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesinde yükselen  Viaport Venezia  konut projesi Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Evleri teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak açıklandı.


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri satılık 2+1 dairelerin tamamı satıldı. Gaziosmanpaşa Viaport Evleri'nde 1+1, 3+1 ve 4+1 dairelerde satışlar yüzde 1 KDV oranı ile devam ediyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri projesi 5 kule halinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Evleri'nde kulelerin isimleri Bellini, Marco Polo, Puccini, Vivaldi, Palladio olarak belirlendi.


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri fiyatları 321 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gaziosmanpaşa Viaport Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinattan sonra yüzde 20 kısım teslimlerde ödeniyor. Kalan konut bakiye miktarı 108 aya kadar 0,65 faiz oranı ile taksitlendiriliyor.


Toplam inşaat alanı 82 bin metrekare olan Gaziosmanpaşa Viaport Evleri projesinde alışveriş alanları, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, 8 - 12 metre derinliğe sahip su kanalları bulunuyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri fiyatlar!


1+1 daireler 321 bin TL'den,

3+1 daireler 701 bin 851 TL'den,

4+1 daireler 978 bin 917 TL'den başlıyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri satış ofisi!

Gaziosmanpaşa Viaport Evleri adres : Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri nerede?


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri!


Gaziosmanpaşa Viaport Evleri iletişim

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön