28 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 321 bin liraya 1+1!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 321 bin liraya 1+1!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen ve Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile konumlandırılan Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da fiyatlar 321 bin liradan başlıyor. Viaport Venezia teslimleri 2014'te gerçekleştirilecek...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen ve Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile konumlandırılan  Viaport Venezia  projesinde 5 blok bulunuyor. Gaziosmanpaşa'da TEM'in hemen yan tarafında hayata geçirilen 


Proje toplamda 2 bin 200 konuttan oluşuyor. karma proje olarak hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 60 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Projede; otel, avm, konut ve ofis karma birimler yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia teslimleri!


Projede teslimler 2014 Aralık'ta gerçekleştirilecek.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia fiyatları 321 bin liradan başlıyor. Bir çok ödeme seçeneğinin bulunduğu Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde ister banka kredisi ister firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da; yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları, büyük meydanlar, alışveriş alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia iletişim;


Telefon: 444 8 842

Web Adresi: www.viaportvenezia.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön