19 / 04 / 2024

viaport venezia iletişim

viaport venezia iletişim

Nisan ayında açılışı yapılacak olan Viaport Venezia AVM'de kiralamalar sürüyor. Viaport'un Kurtköy'de hayata geçirdiği outlet konseptinin hayat bulduğu projede 180 mağaza yer alıyor. AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliğiyle yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor

Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 53 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. 221 yatay ofisin bulunduğu Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Fiyatlarının 339 bin liradan başladığı proje, 25 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip.

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 221 adet yatay ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Bir ofis projesi olan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis bulunuyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Viaport Venedik Sarayları iletişim! 329 bin liradan!

Viaport Venedik Sarayları iletişim için 444 8 842 telefon numarasını arayarak projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Viaport Venedik Sarayları projesinde teslimler 2015 yılının Mayıs ayında yapılıyor...

Viaport Venezia satış ofisi!

Viaport Venezia satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 2014 yılında konut teslimleri yapılacak olan proje Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor...

Viaport Venezia satış ofisi!

Gaziosmanpaşa'da yaşama geçirilen Viaport Venezia Konutlarında daireler 321 bin TL'den başlıyor. Viaport Venezia satış ofisi ile 444 8 842 numaralı telefondan iletişme geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia iletişim bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede , adres, telefon numarası, iletişim bilgileri ve Viaport Venezia'nın tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz..

Gaziosmanpaşa Viaport iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport iletişim, telefon numarası, adres ve satış ofisi bilgileri haberin içerisinde yer alıyor...

Prestij Park iletişim!

Daire fiyatlarının 119 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ettiği Prestij Park iletişim bilgilerinin ayrıntıları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Bahçetepe İstanbul iletişim ve telefon numarası!

Bahçetepe İstanbul iletişim, telefon numarası ve adres bilgileri haberin içerisinde yer almaktadır...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia ödeme planı!

Topla 2 bin 200 adet dairenin mevcut olduğu Gaziosmanpaşa Viaport Venezia ödeme planı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

viaport venezia iletişim Haberi

viaport venezia iletişim

Nisan ayında açılışı yapılacak olan Viaport Venezia AVM'de kiralamalar sürüyor. Viaport'un Kurtköy'de hayata geçirdiği outlet konseptinin hayat bulduğu projede 180 mağaza yer alıyor. AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. VIA Properties &. Gürsoy ortaklığında İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde sona gelindi. Ofislerin yüzde 60'mm, konutların ise yüzde 90'ımn satıldığı projenin içerisinde yer alan AVM'de 180 adet mağazanın kiralamalarına başlandı. Outlet konseptiyle hizmet verecek olan AVM'nin yüzde 68'i şimdiden doldu, yeme-içme mağazalarında ise yer kalmadı. Viaport Venezia'ya yılda 20 milyon ziyaretçi gelmesini öngördüklerini belirten Viaport Venezia Kiralama Direktörü Ogün Turanlı "Viaport Outlet Kurtköy'de yakaladığımız outlet başarısını Avrupa Yakası'na taşıyoruz" dedi. Viaport Venezia projesinin satışa çıktığı günden itibaren yatırımcısına yüzde 120 prim kazandırdığını kaydeden Viaport Venezia Satış...