16 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm etaplar halinde olacak!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm etaplar halinde olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Talisin Usta, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili soruları yanıtladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Usta, 'Dönüşüm etaplar şeklinde olacak.'



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Usta, Gaziosmanpaşa mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili vatandaşların sorularını yanıtladı. Burada vatandaşlanıı sorunlarını dinleyen Başkan Usta, mahalle halkının kentsel dönüşüm projesiyle ilgili aklına takılan sorulara cevap verdi. 


İlçemiz için fırsattır 

Vatandaşların sorulan üzerine açıklama yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. 

"İlçemizde birçok mahallede ve Fevzi Çakmak Mahallemizde riskli alanlar ilan edildi ve bu bölgelerde kentsel dönüşüm yapılması noktasında karar alındı. Kentsel dönüşüm ilçemiz açısından aslında çok önemli bir fırsattır. Her defasında üstüne basa basa söylediğim bir söz var bir şehrin gelişebilmesi, daha doğrusu bir yerleşim yerinin şehir olabilmesi için oraya mutlak suretle yol getirmeniz lazım. Kentsel dönüşümü sağlarken yapılan planlar doğrultusunda, sizleri bilgilendireceğim" dedi. 


Gazete İstanbul


Geri Dön