19 / 04 / 2024

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.



Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor.  "Design Plus powered by ISH" ödüllü Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.   


Tasarım ve modern banyo sistemleriyle banyo mimarisini yeniden yorumlayan Geberit, tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile sektördeki farkını ortaya koyuyor. 


Zarif ve pürüzsüz tasarımıyla paslanmaz çelik veya camdan yapılmış yüzey seçenekleri sunan Sigma70, özel aletler gerektirmeden kolaylıkla monte edilebilme özelliğiyle kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Öte yandan Sigma70, elektrik bağlantısına veya pile gerek duymaksızın, yumuşak bir baskıyla harekete geçen servo hidrolik sistemi sayesinde deşarj sürecini hızlıca başlatabiliyor. 


Sürdürülebilir bir gelecek için, Sigma70

Ayrıca banyolarda hijyene önem verenlerin beklentisini bir üst skalaya taşıyan Geberit Sigma70, çift kademeli deşarj sistemi sayesinde kullanılan suyu en aza indirerek sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlıyor. Banyolara yenilik katan Geberit, her tarza uygun akıllı çözümleriyle yaşam kalitenizi yükseltiyor.


Sigma70 kumanda kapağı fiyatı – 1290-1690 TL arasındadır.



Geri Dön