20 / 04 / 2024

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.



Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve modern alternatifler sunuyor.


Geberit Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları, dar alanlarda bile gerekli esnekliği sunarak kusursuz görünüm sağlıyor. Montaj yapılacak yere göre önden veya üstten deşarj imkanı sunan Geberit Omega kumanda kapakları diğer kapaklardan yüzde 25 daha küçük.


Daha Zarif Bir Görünüm İçin: Geberit Omega Kumanda Kapakları 

Farklı banyolar için yaratıcı çözümler sunan sıhhi tesisat ve gömme rezervuar markası Geberit, Omega serisi gömme rezervuarlar ve kumanda kapakları ile şık ve fonksiyonel çözümleri bir arada sunuyor. Geberit Omega kumanda kapakları, diğer kumanda kapaklarından yüzde 25 daha küçük formuyla zarif bir görünüm sunuyor.


Banyolarında yenilik arayanların tercihi Geberit, farklı yüzey seçeneklerine sahip kumanda kapaklarını birçok renk seçeneği ile satışa sunuyor. Küçük alanları değerlendirmede kolaylık sağlayan Geberit, her tarza uygun akıllı çözümleriyle yaşam kalitenizi yükseltiyor.



Geberit Omega Kumanda Kapak Fiyatı: 330 TL – 1950 TL



Geri Dön