28 / 03 / 2024

Gebze Center AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açacak!

Gebze Center AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açacak!

10 yıl önce faaliyete başlayan Gebze Center AVM, pandeminin ardından normalleşme dönemiyle ilgili önlemlerini tamamladı. 1 Haziran 2020 tarihinde kapılarını yeniden açacak Gebze Center AVM'de “Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı” hazırlandı.



10 yıl önce faaliyete başlayan Gebze Center AVM, pandeminin ardından normalleşme dönemiyle ilgili önlemlerini tamamladı. 1 Haziran 2020 tarihinde kapılarını yeniden açacak Gebze Center AVM, yönetim ekibi ile temizlik ve güvenlik görevlilerine Covid-19 konusunda eğitim verdi. Halk sağlığını ilk sırada tutan merkez ayrıca “Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı” hazırlandı ve gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

10 yıl boyunca sağladığı kaliteli hizmet ile Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM’de pandeminin ardından normalleşme süreci hazırlık çalışmaları tamamlandı.

1 Haziran 2020 tarihinde markaları ile tekrar hizmet verecek AVM, halk sağlığını ilk sıraya koyan bir dizi tedbirler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda hazırlıklarına AVM ve mağaza çalışanları ile başlayan Gebze Center; normalleşme sürecine kapsamlı eğitimler, bilgilendirme kitapçıkları ve olası senaryo kurguları ile hazırlandı.

Bu kapsamda, tüm AVM yönetim ekibi ile temizlik ve güvenlik görevlilerine Covid-19 konusunda eğitim verildi. AVM’de bulunan kiracı markalara devletin yayımladığı genelgede talep edilen konulara ilişkin alınması gereken tedbirleri içeren özel bir kitapçık hazırlandı.

Kiracılar için hazırlanan ‘Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı’nda; mağazaların aynı anda içeri alabilecekleri müşteri sayısı, yüzde 100 taze hava kullanımı, temassız ödeme yöntemlerinin teşviki, kasa noktalarında el dezenfektanı bulundurulması, deneme kabini kullanımı, sosyal mesafe, hijyen kurallarıyla ilgili tüm uyarı ve yönlendirmelerle, çalışanlar için kişisel koruyucu ekipman teminiyle ilgili düzenlemeler yapıldı.

Olası senaryolara karşı da önlem planlarını hazırlayan Gebze Center AVM, risk değerlendirmelerini yeniden yapılandırdı ve eylem planlarını güncelledi. Acil durum senaryoları için merkez içerisinde özel izolasyon alanı yaratıldı.

Hem ziyaretçileri hem de çalışanları koruyor.

Pandemi ile mücadelede açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana büyük özen gösteren Gebze Center AVM, açılış öncesi hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan kapsamlı çalışmalarda bulundu.

Ziyaretçi sayım sistemi kuruldu…

Yeni dönemde Gebze Center AVM’de ziyaretçi sayısı sınırlandırıldı". Normalleşme süreci boyunca ziyaretçi yoğunluğu her 10 m2’ye bir kişi düşecek şekilde düzenlenecek. Bu düzenin sağlanması ise AVM girişlerine kurulan özel kişi sayma sistemi altyapısı ile denetlenecek. Genelge uyarınca ziyaretçilerin AVM’de en fazla üç saat kalmasını sağlamak adına konuyla ilgili anonslar ve panolarla bilgilendirilecek.


Geri Dön