26 / 04 / 2024

Gebze Center AVM'de normalleşme süreci 1 Haziran'da başlıyor!

Gebze Center AVM'de normalleşme süreci 1 Haziran'da başlıyor!

Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center AVM'de normalleşme süreci 1 Haziran'da başlayacak.



Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, koronavirüs salgını normalleşme sürecini 1 Haziran tarihinde başlatacak.

Pandemi ile mücadele kapsamında duyurulan tedbirleri ilk günden itibaren uygulamaya başlayan Gebze Center AVM, hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan kapsamlı bir çalışma yapıyor.

Koronavirüs salgını normalleşme sürecine hazırlıklar kapsamında; Gebze Center AVM’de Sağlık Bakanlığı’nın açıklamaları çerçevesinde hijyen uygulamaları, ateş ölçümleri, taze hava veren klima uygulamaları ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlemeler gerçekleştiriliyor.

Ayrıca alışveriş merkezi içerisinde çeşitli alanlara yerleştirilecek uyarı levhaları ile ziyaretçiler; hijyen ve sosyal mesafe konuları, alışveriş merkezinin aldığı önlemler, ziyaretçilerin uyması gereken kurallar ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu açıklamaları hakkında bilgilendirilecek.

Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hali hazırda güvenlik tedbirleri kapsamında hizmet veren 5M Migros Market, Mayıs ayı süresince sabah 10.00 – akşam 20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?


Geri Dön