29 / 03 / 2024

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı 4 Mayıs 2020 tarihli normalleşme süreci kararı kapsamında Alışveriş Merkezlerinin açılabileceğiyle ilgili öneriye uyup bugün İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Koronavirüsle mücadelede açıklanan tedbirlere ilk günden beri büyük özen gösteren İnegöl AVM, karar sonrasında hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan kapsamlı bir çalışmada bulundu. 

Bu durumda geniş açık alan avantajına sahip İnegöl AVM’de Sağlık Bakanlığı tarafından sunulan öneriler kapsamında taze hava veren klima uygulamaları, hijyen uygulamaları, ateş ölçerler ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlemelerle beraber bütün hazırlıklar yapılacak. 

Ayrıca AVM içinde çeşitli alanlara konulacak uyarı levhaları ile ziyaretçiler; hijyen kuralları, yönetmelik gereği AVM yükümlülükleri, ziyaretçilerin görevleri ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kurallarıyla ilgili bilgilendirilecek.

Mağazalar kademeli olarak hizmete geçecek

İnegöl AVM’de hali hazırda güvenlik tedbirleri altında hizmette bulunan mağazaların yanı sıra; Aydın Kuyumculuk, Atasay, Bambi Yatak ve Tekzen, Alvina, Beko, Cigit, Defacto, Karaca Home, Kemal Tanca, Kokoş, Koton, LCW, Madame Moss, Roma Kuaför, Sarar, Şevval, Tekbir, Turkcell ve Vodafone, Boyner ve Özlem Optik ay içinde hizmete açılacak mağazalar arasında yer alacak. 

Hangi AVM'ler açılacak 2020?


Geri Dön