26 / 04 / 2024

Geçen ay zamlanmayan Renault Kadjar'a kasım zammı! 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Geçen ay zamlanmayan Renault Kadjar'a kasım zammı! 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Geçen ay zamlanmayan Renault Kadjar'a kasım zammı uygulandı. Peki, Renault Kadjar 100 KM'de ne kadar yakar? Renault Kadjar fiyatları ne kadar? İşte 12 Kasım 2022 Renault Kadjar fiyat listesi...



İddialı bir tasarımla otomobilseverlerin ilgisini çeken Renault Kadjar'a Ekim ayında zam gelmemişti. Bu ay ise Renault kötü haberi verdi. Renault Kadjar'a Kasım zammı uygulandı.

Ön tasarım, tamamen yeni tampon, Shark Antenna, benzersiz yeni LED farlar ve 19 inç alaşım jantlar göz alıcı.

Performans ve sürüş keyfi için tasarlanan yeni Kadjar modelleri 160 hp 1.3 TCE benzinli motoruyla güçlü bir duruş sunuyor. Araçta sunulan multimedya sistemi birçok konfor sunuyor.

Renault Kadjar ın yeni fiyatı ne oldu? İndirim ya da zam var mı? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...Otomatik şanzıman motoru 160 beygir gücüne ulaşabiliyor. Sınıfındaki diğer modellerden öne çıkan Renault Kadjar, kullanıcılardan da tam not aldı.

Kadjar'ın özellikleri ve donanımı daha güvenli, daha keyifli ve daha iyi bir sürüş deneyimi sağlar.

Kadjar tarafından sağlanan multimedya sistemi sayesinde multimedya içeriğinin keyfini çıkarın ve araç fonksiyonlarını kontrol edin. Park yardımı sayesinde aracınızı rahatlıkla park edebilirsiniz.

Kadjar, C şeklindeki LED gündüz sürüş farları ile dikkat çekici bir tasarımdır. Yeni bir orta konsol, USB bağlantı noktaları, havalandırma kanalları, havalandırmalı arka koltuklar ve akıllı depolama ile yeni Kadjar'ın özenle tasarlanmış iç mekanının keyfini çıkarın.

Peki, Renault Kadjar 100 KM'de ne kadar yakar? Renault Kadjar fiyatları ne kadar? İşte 12 Kasım 2022 Renault Kadjar fiyat listesi...
 


Geri Dön