25 / 04 / 2024

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...



İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağaza satışa çıkarılıyor. 

Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağaza için satış ihalesi 12 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Gedik Üniversitesi, Perpa da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Perpa Ticaret Merkezi'ndeki mağazaların büyüklükleri brüt 80 ile brüt 478 metrekare şeklinde açıklandı. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok 8. katta yer alan brüt 80 metrekare alanlı mağaza, 3 katlı ve hali hazırda boş. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok 13. katta yer alan brüt 478 metrekare alanlı mağaza ise projesinde tek bölmeli şekilde görünüyor. Mevcutta 1 salona, 6 ofis bölmesine, mutfak bölmesine ve WC bölmesine sahip. 

Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan mağazalar için geçici teminat bedelleri 64 bin 500 Türk Lirası ve 330 bin lira olarak belirlendi. 

Gedik Üniversitesi, Perpa da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Satışa çıkarılacak olan 80 metrekarelik mağazanın fiyatı 2 milyon 150 bin Türk Lirası, 478 metrekarelik mağazanın fiyatı ise 11 milyon lira şeklinde açıklandı. 

İhale, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü Kartal'da yapılacak.  


Geri Dön