18 / 04 / 2024

Gedizler Evre-2’de hayat başladı!

Gedizler Evre-2’de hayat başladı!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Evre 2

Gedizler Yapı’nın İstanbul’daki 2. projesi olan Evre-2’de hayat başladı. Proje gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajlarıyla da dikkat çekiyor..



Anadolu Yakasının en iyi site yaşam projeleri arasında yer alan  Gedizler Yapı    Evre-2 projesi 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 378 daireden meydana geliyor. Yüksek inşaat kalitesi, fonksiyonel yaşam çözümleri ile Gedizler  Evre 2  projesi bölgenin en çok tercih edilen, İstanbul’un yeni merkezi Sancaktepe’nin en nezih projesi…

Projede 3 tip 2 oda 1 salon, 3 tip 3 oda 1 salon ve tek tip 4 oda 1 salon bahçeli ve normal kat daireler bulunuyor.

Gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajları ile beğeni toplayan Gedizler 2. Evre gelişen şehir yaşamında oyun alanı bulamayan çocuklar ve gençler için planlanmış bir proje.  

Böylece yeni nesil çocukların da güvenli site ortamında, doğa ile iç içe ve dışarıda büyüyerek paylaşmayı da, kendine güveni de, arkadaşlığı da dışarıda öğreneceği bir proje olarak hedeflenmiş ve hayata geçirilmiş.

Bugünün çocuklarına ve ailelerine doğal ve güvenli bir site yaşamının sunacağı her türlü imkanı sunan Gedizler Yapı Evre 2 projesinin özellikleri şu şekilde; 28 bin 500 metrekarelik proje alanının tam olarak yüzde 85’i yeşil ve sosyal alanlara ayrılmış. 35 yıllık çam ağaçları korunarak planlanan güvenli site ortamı içinde basketbol, voleybol, mini futbol, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolları, 550 metrekarelik performans ve yüzme havuzu bugünün çocukları evden dışarı çıksın diye geliştirilmiş.

Şimdi sizin de çocuklarınız eve kapanmasın, güvenli site yaşamında büyüsün ve benim ailem en iyisine layık diyorsanız Gedizler Yapı Evre 2 projesini görmelisiniz.

Çünkü Gedizler Yapı Evre projesi Yeni İstanbul’un Merkezi Sancaktepe’de Metro’ya sadece 500 metre, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprülerine eşit uzaklıkta, tüm çevre yollarının yanı basında, Sabiha Gökçen’e 15 dakika mesafede, tüm prestijli Eğitim Kurumlarının yanı başında, üstelik İstanbul’un en büyük Şehir Hastanesine 1 dakikada ulaşacağınız son derece gelecek vaat eden özel bir lokasyonda bulunuyor.


Tel: 0 216 311 88 00
Web: http://ev-re.com/evre2/index.html  


Geri Dön