23 / 04 / 2024

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.



Gedizler Yapı Evre-2’de inşaat tamamlanmış olup yaşam başladı. HEMEN TAPU-HEMEN YAŞAM sloganı ile satışa çıkan Evre-2’de yüzde 10 indirim 120 ay vade ve yüzde  0.98 faiz avantaj fırsatından yararlanmak için acele edin . Kampanya sınırlı sayıda daire ve sınırlı süre için geçerli olacak.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Anadolu Yakasının en iyi site yaşam projesi olan Gedizler Yapı EVRE-2, 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde 378 daireden meydana geliyor. Yüksek inşaat kalitesi, fonksiyonel yaşam çözümleri ile Gedizler Evre projesi bölgenin en çok tercih edilen, İstanbul’un yeni merkezi Sancaktepe’nin de en nezih projesi.

Gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajları ile dikkati çeken Gedizler 2. Evre gelişen şehir yaşamında oyun alanı bulamayan çocuklar ve gençler için planlanmış bir proje.

Böylece yeni nesil çocukların da güvenli site ortamında, doğa ile iç içe ve dışarıda büyüyerek paylaşmayı da, kendine güveni de, arkadaşlığı da dışarıda öğreneceği bir proje hedeflendi ve inşa edildi.

Bugünün çocuklarına ve ailelerine doğal ve güvenli bir site yaşamının sunacağı her türlü imkanı da sunan Gedizler Yapı Evre projesinin özelliklerini kısaca şöyle;

28.500 metrekarelik proje alanının tam yüzde 85’i yeşil ve sosyal alanlara ayrılmış. 35 yıllık çam ağaçları korunarak planlanan güvenli site ortamı içinde basketbol, voleybol, mini futbol, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolları, 550 metrekarelik performans ve yüzme havuzu bugünün çocukları evden dışarı çıksın diye geliştirilmiş.

Proje, metroya sadece 500 metre, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprülerine eşit uzaklıkta, tüm çevre yollarının yanı basında, Sabiha Gökçen’e 15 dakika mesafede, tüm prestijli Eğitim Kurumlarının yanı basında yer alıyor.

Üstelik İstanbul’un en büyük Şehir Hastanesine 1 dakikada ulaşacağınız son derece gelecek vaat eden özel bir lokasyonda bulunuyor.

Tel: 0 216 311 88 00
Web: http://ev-re.com/evre2/index.html


Geri Dön