24 / 04 / 2024

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.



Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile ‘Türkiye için kazanç vakti’ sloganıyla başlatılan konut sektöründeki dev indirim kampanyasına destek veriyor. Kampanya veriyor. 29 Ağustos-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. 

Kampanya ile birlikte BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerinde yer alan konutların satış fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılırken, peşinat oranı yüzde 10'a, vade farkı ise 0.98’e düşürülüyor.

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu kampanya ile değerlendirmede bulundu. Hasanoğlu, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un öncülüğünde sektörümüzün önemli STK’ları GYODER, İNDER ve KONUTDER tarafından da desteklenen dev indirim kampanyasına Hasanoğlu İnşaat olarak biz de katılıyoruz. Kampanyaya BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerimizle destek veriyoruz. Bu kampanya güçlü ekonomimize büyük bir katkı sağlayacaktır. Kampanya sayesinde uzun zamandır elindeki altın ve dövizi gayrimenkul alımı için bekleten yatırımcıların harekete geçmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

https://hasanogluinsaat.com.tr/


Geri Dön