27 / 04 / 2024

Tual Bizim Mahalle'den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!

 Tual Bizim Mahalle'den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Bizim Mahalle

Tual Bizim Mahalle projesinde 221 konut bugün ön satışa çıktı. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje Dağ Mühendislik imzası ile Küçükçekmece'de yükseliyor. 



Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen projenin adı  Tual Bizim Mahalle  olarak açıklandı.

Tual Bizim Mahalle projesinde yer alan 221 adet konut bugün ön satışa çıktı. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dairelerden oluşan projede 1700 adet daire ve 175 adet ticari ünite yer alacak. 

 

Tual Bizim Mahalle'den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan projede ödeme planına göre; 120 aya kadar bankasız ve kefilsiz yüzde 0,98 faiz oranı ile vade yapılıyor. 

İnşaat çalışmaları başlayan projede konut ve cadde mağazaları bulunuyor. Tual Bizim Mahalle projesinde külliye ve kütüphane,  spor tesisleri, ata sporları merkezi, dini tesisler ve camii, çevre parkı ve yeşil alanlar, sağlık tesisleri, tematik çocuk oyun alanları, eğitim tesisleri, festival alanları, kent müzesi mevcut.

Tual Bizim Mahalle projesi İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçiriliyor. 

270 bin 620 metrekare inşaat alanı olan proje 118 bin 98 metrekare alan üzerinde kurulacak. Tual Bizim Mahalle yaklaşık 318 milyon 93 bin 859 TL'ye mal olacak.

 


14 soruda Tual Bizim Mahalle projesi!

 

 Tual Bizim Mahalle den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!


Tual Bizim Mahalle satış ofisi
Tel: 444 9 213
Web: http://www.tualbizimmahalle.com/ 


projeye sor



Geri Dön