18 / 04 / 2024

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 



Markalı konut üreticisi Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı öncülüğünde hayata geçirilen “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Firma, kampanyaya Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle destek veriyor.

Tahincioğlu, 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında 3 projesinde yer alan sınırlı sayıda konut, ofis ve dükkanın, peşinat oranı yüzde 10’a düşürdü. Projelerden 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, kampanyayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tahincioğlu, “Gayrimenkul sektörünün temsilcileri olarak, ülke ekonomisine katkımızı en üst seviyeye taşımak, birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen görevi kararlılıkla yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu amaçla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde “Türkiye için Kazanç Vakti” sloganıyla hayata geçirilen kampanyaya, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projelerimizle destek oluyoruz. Bu dönemde en karlı yatırım gayrimenkul yatırımı olacak. Hem ekonominin hem sektörün değer kazanması anlamında çok önemli bir kampanya. İnanıyoruz ki, milli ekonomiye verilen destekle kazanan yine milletimiz ve ülkemiz olacak” şeklinde konuştu.

3 projeyle destek

Kampanya kapsamındaki projelerle ilgili konuşan Tahincioğlu, “2018 yılının ilk yarısını mevcut piyasa koşullarına rağmen satışlar açısından oldukça başarılı geçirdik. ilk yarı yıl satışlarına göre, hem Nidapark Kayaşehir, hem de Nidapark İstinye en çok satan ilk 5 proje arasında yer aldı. Konut sahibi olmak isteyenlerin geçmiş dönemde olduğu gibi yine birinci tercihinin Tahincioğlu olması bizi gururlandıracak” dedi.

2018 yılına çok hızlı başlangıç yaptıklarını söyleyen Tahincioğlu, “Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiğimiz Nidapark Kayaşehir projemizde birinci olmak ve en çok satan 4 projenin ikisinin Tahincioğlu projesi olması bizleri onurlandırdı. Bu sonucun, Türkiye’de konut sahibi olmak isteyenlerin Tahincioğlu’na duyduğu güvenin en somut göstergesi olduğuna inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Projelerinde çok özel ödeme koşulları ve faiz fırsatı olduğunu söyleyen ahincioğlu, “Bugüne kadar pek çok kişiyi mülk sahibi yaptık, Tahincioğlu projelerine olan güven, her zaman piyasa koşullarının dışında değerlendirildi. Tahincioğlu olarak, inşaatlarımız tüm hızıyla devam etmekte. Şu an yapımı devam eden projelerimizin inşaat alanı ise yaklaşık 1.3 milyon metrekaredir. İçinde bulunduğumuz süreçte bankalardaki faiz oranlarının yüksek olduğu dönemde bu tür alternatif fırsatların oluşturulması gerek ülke ekonomisi gerekse kalkınma açısından oldukça önemli. Bu kampanyada üç projemizle yer alıyoruz. Emlak Konut GYO önderliğinde başlayan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasının da mülk sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Nidapark Kayaşehir

Toplam 470 daireden oluşan Nidapark Kayaşehir projesi üç farklı konut etabından meydana geliyor. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn ediliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, fitness, yoga, pilates, genç odası, sinema, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

www.nidaparkkayasehir.com/

 

Nidapark İstinye

Emlak Konut GYO güvencesi, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar TL bazında yapılıyor. Nidapark İstinye projesi, Panorama, Vadi ve Koru etaplarından meydana geliyor. Nidapark İstinye projesinde kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede daire büyüklükleri 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor. 

www.nidaparkistinye.com/
 

Nidapark Küçükyalı

Küçükyalı’da hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesi 10 konut bloğu (1160 konut), 4 ofis kulesinden oluşuyor. Projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Nidapark Küçükyalı Burgaz projesi 4 blok toplam 328 daireden, Nidapark Küçükyalı Kınalı etabı 296 daireden, Nidapark Küçükyalı Sedef ise 2 blok olarak 329 daireden meydana geliyor. Projede ofis büyüklükleri 208 metrekare ile bin 259 metrekare arasında değişiyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında açık yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun kompleksi, kent meydanı, zaman meydanı, kent agorası bulunuyor.

 

www.nidaparkkucukyali.com/

 

 

8 soruda konutta indirim kampanyası 2018!


Geri Dön