16 / 04 / 2024

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.



Hasanoğlu İnşaat, Türkiye için kazanç vakti sloganıyla başlatılan konut sektöründeki dev indirim kampanyasına, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile destek verdi. Hasanoğlu İnşaat, kampanya kapsamındaki daire stoklarını kampanya bitime bir ay kala tüketti. 

BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerindeki konutların fiyatlarına yüzde 10 indirime gidilmiş, peşinat oranı yüzde 10'a, vade farkı ise 0.98’e düşürülmüştü. Kampanya dahilinde iki kez yüzde 15 ara ödeme uygulanacak ve kalan kısım için yatırımcılara şirket bünyesinde taksit imkanı verilecek. Ayrıca 1 yıl ya da 6 yılda borcunu kapatanlara da farklı avantajlar sunulacak.

"Dev kampanya sektörümüzü hareketlendirdi"

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hasanoğlu, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un öncülüğünde sektörümüzün önemli STK’ları GYODER, İNDER ve KONUTDER tarafından da desteklenen dev indirim kampanyasına Hasanoğlu İnşaat olarak biz de iki projemizle katılım sağladık. Kampanyaya BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerimizle destek verdik ve kampanyaya dahil olan stoklarımızı kampanya bitimine bir ay kala tükettik" dedi.


Geri Dön