25 / 04 / 2024

Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

Gen Yapı Saloon Residence iletişim bilgileri kapsamında projenin adresi ve de telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence'ta teslimler Mart 2014'te yapılacak



Saloon Residence projesi,  Gen Yapı  tarafından inşa ediliyor. Gen Yapı  Saloon Residence  iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Gen Yapı Saloon Residence projesi, Ümraniye'de İstanbul'un Anadolu Yakası içinde yer alıyor. 8 bin metrekare arsa alanından meydana gelen projede konutların alanları 80 metrekareden başlıyor ve 324 metrekareye kadar yükseliyor. 


Gen Yapı Saloon Residence Ümraniye satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salondan meydana geliyor. Gen Yapı Saloon Residence Ümraniye satış fiyatları metrekare birim olarak 3 bin TL'den başlıyor ve 3 bin 700 TL'ye kadar yükseliyor. 



Gen Yapı Saloon Residence iletişim!


Gen Yapı Saloon Residence Ümraniye ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanarak taksitlendirme yapılıyor. Gen Yapı Saloon Residence Ümraniye teslim tarihi Mart 2014 olarak belirlendi. Gen Yapı Saloon Residence Ümraniye kapsamında 128 konut yer alıyor. Projede fitness center, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, oyun alanları ile spor alanları bulunuyor. 


Gen Yapı Saloon Residence iletişim ulaşım: Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye


Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön