24 / 04 / 2024

Genel Sağlık Sigortası borcu olanlara müjde! Borçlarınızdan kurtulacaksınız!

 Genel Sağlık Sigortası borcu olanlara müjde! Borçlarınızdan kurtulacaksınız!

Hükümet tarafından Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için yeni bir sayfa açıldı. Torba yasası ile bu borçlardan kurtulabileceksiniz...



31 Ağustos 2020 ve öncesine ait GSS prim borcu olan vatandaşlar, 30 Nisan tarihine  kadar ödeme yaparsa sadece anaparayı ödemesi yeterli olacak.

A Haber'de yer alan habere göre; bu kişilerden gecikme cezası faizi veya enflasyon farkı alınmayıp sadece anaparayı ödeyerek geçmişteki mevcut borçlarından kurtulacaklar.

 Genel Sağlık Sigortası borcu olanlara müjde! Borçlarınızdan kurtulacaksınız!
Hükümet, Torba Yasa ile Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu bulunan vatandaşlar için borçlarından kurtulma imkanı sağladı. 31 Ağustos 2020 tarihi ve önceki dönemlere ait GSS prim borcu olanlar, 30 Nisan tarihine kadar ödeme yaptığı takdirde sadece anaparayı ödeyecek. Bu kişilerden gecikme cezası faizi veya enflasyon farkı alınmayacak. Sadece anaparayı ödeyerek geçmişteki borçlarından kurtulacaklar.

 

Başvuranın GSS borcu siliniyor! Son gün 31 Mart!

GSS ve Bağ-Kur prim borçluları dikkat! 31 Aralık son gün!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön