18 / 04 / 2024

GSS primleri ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası primleri arttı mı?

GSS primleri ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası primleri arttı mı?

GSS primleri ve isteğe bağlı primlerin ne kadar arttığı asgari ücret zammından sonra araştırılmaya başlandı. İşte Genel Sağlık Sigortası primlerine dair araştırılan detaylar!



Asgari ücrete beklenen ara zam yapıldı. 1 Temmuz 2022 tarihinde talep edilen ara zam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıkladı. Vatandaşlar, artan asgari ücretten sonra Genel Sağlık Sigortası (GSS) primlerinin ne kadar olduğunu merak ediyor.

GSS primleri ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası primleri arttı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni asgari ücretin 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 30 arttığını yani 5 bin 500 liraya yükseltildiğini duyurdu. Peki, GSS primleri ve isteğe bağlı primler ne kadar oldu? İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön