26 / 04 / 2024

ODE Yalıtım'ın Starflex'i Yapı Fuarında ilgi odağı oldu!

 ODE Yalıtım'ın Starflex'i Yapı Fuarında ilgi odağı oldu!

ODE Yalıtım, 2-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 35. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da her sene olduğu gibi bu sene de yerini aldı



2-6  Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Yapı Fuarları Turkeybuild’in 2012’deki ilk ve en önemli buluşması 35. Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul’a katılan ODE Yalıtım, ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu.


Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen  ODE Yalıtım, yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği fuar süresince yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda müşterisini ağırladı.Yapı 2012’de ODE Starflex camyünü ürününü  ön plana çıkarttı. Starflex’in yanı sıra sergilediği ürünler arasında ODE Isıpan (extrüde polistren köpük ısı yalıtım malzemesi), ODE Sistem (Dış cephe mantolama paketi), ODE Membran (bitümlü su yalıtım örtüleri), ODE Rockflex (Taşyünü) de yer aldı. 


Pazarlama ve tanıtım faaliyetleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten ODE Yalıtım Satış Pazarlama Koordinatörü Ali Türker,“Yapı sektörünün dünyaya açılan penceresi olan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’la ürünlerimizi yerli ve yabancı katılımcılarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyduk. Kaliteli üretim, kaliteli yönetim ve kaliteli hizmet felsefesiyle yolumuza devam ediyor ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunuyoruz” dedi. 


www.ode.com.tr



Geri Dön