23 / 04 / 2024

Park İnşaat'ın, Gaziantep'in Renkleri temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı!

Park İnşaat'ın, Gaziantep'in Renkleri temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Park İnşaat'ın düzenlediği "Park İnşaat Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı.



Bu sene "Gaziantep'in Renkleri" teması ile fotoğraf sanatına ilgi duyan fotoğrafçıları buluşturan yarışmada, Kocaeli'den katılan Murat İbranoğlu birinciliğe layık görüldü. 232 yarışmacının 580 fotoğrafla katıldığı yarışmada ikinciliği Mustafa Gezer,üçüncülüğü İbrahim Şimşek alırken mansiyon ödüllerine Arzu İbranoğlu ve Asiye Korkmaz layık görüldü.


Fotoğraflar Halit Ömer Camcı,Metin Çavuş,Erol Doğaner,Tayfun Karabağ,Esra Gürbüz Yıldırım gibi Türkiye'nin tanınmış fotoğraf sanatçıları ve akademisyenlerinden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.Ünlü fotograf sanatcısı ve belgesel yapımcısı Sn. Coşkun Aral ve ünlü fotoğraf sanatçısı Sn. Ozan Sağdıç'ta konuk olarak tüm seçilme sürecinde yer aldılar.Ödül alan fotoğraflar dışında seçici kurulun belirlediği 20 eser de önümüzdeki günlerde açılacak olan sergide sergilenmeye hak kazandı.


Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Y.Emre Yıldırım “Park İnşaat olarak bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmaya olan ilgi ve katılım bizi oldukça memnun etti. Ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan tüm eser sahiplerini kutluyoruz, Park İnşaat olarak gelecek yıllarda da fotoğraf sanatına geleneksel hale getirdiğimiz fotoğraf yarışmamızla destek vermeye devam edecegiz.” dedi.


Ödül alan fotoğraflara www.parkinsaat.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Geri Dön