20 / 04 / 2024

Genyap Hasbahçe Evleri'nde fiyatlar 675 bin TL'den başlıyor!

Genyap Hasbahçe Evleri'nde fiyatlar 675 bin TL'den başlıyor!

Kağıthane’nin Hasbahçe semtinde inşa edilen Hasbahçe Evleri'nde 120 dairenin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin Aralık'ta gerçekleşmesi planlanıyor.



Genyap İnşaat imzası taşıyan Hasbahçe projesi 120 adet daireden meydana geliyor. Proje, zemin artı 14 kat olarak dizayn edildi. 

Toplam 2 blok olarak tasarlanan proje 16 bin metrakare alan üzrinde inşa ediliyor. Projenin ars büyüklüğü ise bin 800 metrekare. 

Kağıthane Genyap Hasbahçe Evleri'nde daire fiyatları 675 bin TL ile 1 milyon 305 TL arasında değişiyor. Projede daire büyüklükleri 120 metrekareden başlayıp 215 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Genyap Hasbahçe projesinin sosyal donatı alanları arasında kapalı otopark, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı ve site güvenliği mevcut. Proje, Kağıthane Metro Durağı’na 3 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Hasbahçe Evleri, Büyükdere aksı, Mecidiyeköy - Kağıthane metro hattı, Kağıthane - Beşiktaş tüneli ve Avrupa Yakası bağlantı noktaları merkezinde yer alıyor.    

 

www.hasbahcekagithane.com


Geri Dön