25 / 04 / 2024

Gerard Depardieu: Boğaz'dan ev almak istiyorum!

Gerard Depardieu: Boğaz'dan ev almak istiyorum!

Fransız sinemasının efsane oyuncularından olan Gerard Depardieu, Cansel Elçin ile buluştu. Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen Depardieu, Elçin'e Boğaz'dan ev alma hayali olduğunu söyledi.



Fransız sineması oyuncularından olan Gerard Depardieu, yıllar önce aynı filmde oynadığı Cansel Elçin ile Swissotel’de bir araya geldi. Depardieu, Türkiye’ye övgü yağdırarak en büyük hayalini açıkladı.

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; oyuncu Cansel Elçin, 1998 yılında dünyaca ünlü aktör Gerard Depardieu'nün başrolünü oynadığı Bimbo Land filminde küçük bir rol üstlenmişti. 

Elçin ile Fransız oyuncu, önceki gün İstanbul'da buluştu. Çift, buluşmada Fransa'daki anılarını yad etti. Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen Depardieu, Elçin'e Boğaz'dan ev alma hayali olduğunu söyledi.

Gerard Depardieu: Boğaz dan ev almak istiyorum!

YENİ OYUNUNU İZLEYECEK

Elçin ise ünlü aktöre, Türkiye'de gezilip görülecek birçok yer olduğunu söyleyip ona Ege kıyılarını anlattı. Ayrıca Depardieu'yü, Ekim ayında Zorlu'da prömiyer yapacak olan Çıplak Vatandaşlar oyununa davet etti. Oyunu mutlaka izleyeceklerini söyleyen aktör, Elçin'den birlikte Ege'yi gezme sözü de aldı.


Geri Dön