29 / 03 / 2024

Gerflor Türkiye’deki yatırımlarına hız verdi!

Gerflor Türkiye’deki yatırımlarına hız verdi!

Dünya'nın en büyük ve en ünlü vinil zemin kaplama üreticisi Gerflor, yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde Türkiye'deki yatırımlarını arttırma ve hızlandırma kararı aldı.



Fransızlar Türkiye'de zemini sağlam buldu, ileri teknoloji gerektiren üretim için Türkiye'yi seçti. Dünya'nın en büyük ve en ünlü vinil zemin kaplama üreticisi Gerflor, yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde Türkiye'deki yatırımlarını arttırma ve hızlandırma kararı aldı. 20 yıllık ortağı Yaktaş firması ile hedefini daha ileriye taşıyan Gerflor, Türkiye'de ilk defa yüksek teknoloji gerektiren ticari homojen ve LVT vinil kaplama üretimini hedefliyor.


700 MİLYON EURO'LUK TİCARET HACMİ VAR


Dünyada 700 milyon Euro'luk ticaret hacmi bulunan Gerflor, Yaktaş firmasıyla birlikte Türkiye'nin her köşesinde ve sınır ötesinde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.


Yaktaş, 16 Ekim'de Fransa Büyükelçiliği'nde gerçekleşecek "Yaktaş 20. Yıl Mimar Buluşmaları" gecesinde, Ankara'nın ve Türkiye'nin yapı sektörüne yön veren en köklü mimari firmalarıyla yeni hedeflerini ve yatırım projelerini paylaşacak. Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Charles Fries'ın da konuşmacı olacağı gecede, Gerflor Uluslararası Ticaret Müdürü Pierre Convers de Türkiye'deki hedeflerini katılımcılara anlatacak.


Türk-Fransız ülke ilişkilerinin çok eskilere uzandığını belirten Yaktaş Yönetim Kurulu Başkanı Artuk Yakut, Fransız ortağıyla birlikte 2016 yılında gerçekleşecek önemli yatırımlarından ötürü Başkent'teki bu özel buluşmayı çok önemsediklerini söyledi. Yakut, yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini kaydederken ileri teknoloji gerektiren üretim için Türkiye'nin seçilmesinin doğru bir karar olduğunu da sözlerine ekledi.


13 ÜLKEDE FABRİKASI VAR


Zemin kaplamaları çözüm lideri Gerflor'un, dünyada 24 ticari ofisi ve 13 farklı ülkede fabrika ve lojistik merkezleri bulunuyor. Gerflor, dünyada ve Türkiye'de eğitim, sağlık, finans, fabrika, ofis, AVM, otel ve spor yatırımlarının zeminlerini dünya standardında üretilmiş, çevreci tüm sertifikalara sahip, benzersiz renk ve desen seçenekli ürünleriyle kaplıyor.


40 YILDIR OLİMPİYATLARIN RESMİ TEDARİKÇİSİ


Dünya devi Gerflor, 1976'dan beri Olimpiyat oyunlarının resmi ürün tedarikçisi olarak biliniyor. Gerflor, Uluslararası Voleybol, Hentbol, Basketbol, Futsal, Masa Tenisi ve Badminton Federasyonlarının da resmi ürün tedarikçiliğini yapıyor.


20 YILDA 15 MİLYON METREKARE ZEMİN KAPLADI


Gerflor ile Yaktaş'ın Türkiye'deki ortaklığı ise 20 yıldır devam ediyor. Yaktaş Türkiye'de bu sürede yaklaşık 15 milyon metrekare ticari vinil zemin kaplamasını endüstriyel alanlardan, hastanelere, okullara, konutlara ve spor alanlarına kadar bir çok farklı zemine uyguladı. 1995 yılında kurulan Yaktaş, 20 yılı aşkın süredir nitelikli zemin kaplama ürünlerinde dünyanın en ünlü markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapıyor.


Evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sunan Yaktaş, İstanbul'daki merkez depolarında çeşitli ürün gruplarında toplamda 400 bin metrekarenin üzerinde stok bulundurup müşterilerine hızlı hizmet sunuyor.



Geri Dön