28 / 03 / 2024

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!


Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu ve Sercan Gençoğlu ortaklığında kuruldu.



Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu ve Sercan Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. l. Organize sanayi bölgeleri ve siteleri, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil Köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri alıp satabilir, işletebilir, teknik, malzeme, mamul, yarı mamul,hammadde ve yardımcı maddeler ile ihtiyaç fazlası madde ve malzemeleri keza alıp-satabilir, depolayabilir, ithalat ve ihracatını yapabilir. 3.Şirket faaliyetlerinin gerektirdiği her türlü konularda yerli ve yabancı, gerçek ve tüzel, resmi, ve özel kişi ve kuruluşlarla geçici veya sürekli ortaklıklar, iştirakler, proje bazında işbirlikleri kurabilir, bu kuruluş ve işletmelerle temsilcilik, Komisyonculuk, distribütörlük, bayilik anlaşmaları oluşturabilir, faaliyetleriyle ilgili lisans, alameti farika, telif hakkı,patent,know­ how anlaşmaları akdedebilir, gerektiğinde bu haklarını devredebilir. 4.Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi Şahıslarla şirket kurmak, mevcut şirketlere ortak olmak aracılık yapmamak kaydı ile onların hisse senetlerini,tahvillerini almak, satmak, devretmek. 5.Şirket ihtiyacı için gerekli taşıt ve gayrimenkulleri satın almak, kiralamak, ihtiyaç fazlasını satmak bunlar üzerine ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. 6.Şirket faaliyetlerinin tahakkuku ıçın edindiği gayrimenkulleri üzerinde turistik amaçlar dahil her türlü fabrika, işletme, tesis kurabilir, bunları bizzat işletebilir, işlettirebilir,kiralayabilir, gerektiğinde şahsi ve ayni haklar, leh ve aleyhinde ipotekler, satış vaadi sözleşmeleri tesis ve akdedebilir, gerektiğinde bunları fek ve devredebilir. 7. Şirketin konusu ile ilgili her nevi makine, alet edevat ,kalıp, yardımcı ve teknik malzeme alım satımı, imalatı , üretimi, İhracatı ve ithalini yapabilir. 8.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön