19 / 04 / 2024

Gıda yardımı paketi onaylandı! 500 TL yardım parası verilecek!

Gıda yardımı paketi onaylandı! 500 TL yardım parası verilecek!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler gıda yardımı hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Gıda yardımı için başvurular e devlet üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...



Ramazan ayına sayılı günler kala gıda yardımı başvurularına dair araştırmalar hız kazandı. Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) gıda yardımı başvuruları e devlet üzerinden yapılabiliyor. 

Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na e-devlet üzerinden gıda yardımı başvurusu yapan vatandaşların da banka hesaplarına gıda yardımı parası yatacağı açıklandı. Banka hesabı olmayan vatandaşlar ise bu yardımı PTT üzerinden alabilecekler. 

Başvurusu onaylanan vatandaşlar 500 TL yardım parası alacaklar. Gıda yardım paraları başvurunun onaylanması halinde aynı gün içerisinde banka hesaplarına yatırılacak. Peki, bu yardımdan kimler faydalanabilecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön