29 / 03 / 2024

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Davcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.



Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Davcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. 


Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.    1- Her türlü yapı malzemesinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek ve taahhütte bulunmak. İhale için gerekli olan teminat ve malzemenin tedarikini yapmak, gerektiğinde taşaron olarak işlem yapmak. Gerektiğinde taahütün taşaron vasıtası ile işlemlerini yapmak. Gerekli makina ve techizatın alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerini yapmak.    2- inşaat ile ilgili elektrik malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Orman ürünlerinin tüm çeşitlerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak.      Boru, profil boru, çelik ve metal mamulleri ve demir mamullerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Plastik ve plastikten mamul inşaat malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapmak.     Şirket işlerinin gereği taşınır ve taşınmaz mallar iktisab edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Şirket üçüncü şahıslar nezdinde ipotek koyabilir, rehin alabilir, ipotek ve rehin verebilir. Gerek gördüğü takdirde ortaklar kurulu  kararı ile şirket dilediği işleri yapabilir.



Geri Dön