25 / 04 / 2024

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 51 iş yerini satıyor...



Giresun Bulancak Belediyesi tarafından, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 51 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 08:20'de yapılacak.

İlan metni: 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Bulancak Belediye Başkanlığından İlan:

1. Mülkiyeti Belediyemize ait Güzelyalı Mahallesi 1179 ada 1 nolu parselde oto galericiler sitesi olarak kullanılacak 51 adet işyerinin satış ihalesi Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36’ncı maddesi kapsamında “kapalı teklif ihale” usulü ile ilanda belirtilen sıraya göre ihale edilecektir.

Giresun Bulancak Belediyesi nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi nden satılık 51 iş yeri!

İhale Tarihi/Saati: 12.11.2021 Cuma günü saat 08.20’de başlayarak ilan ve bağımsız bölüm sırasıyla 9 dakika ara ile yapılacaktır.
Adres: Bulancak Mahallesi Terazi Sokak No: 5 Bulancak/GİRESUN

2. İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde 500,00-TL bedel karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilecektir.

3. İhaleye katılmak isteyen isteklilerden, aşağıdaki şartlar aranır;
Teklif edilen meblağın rakam ve yazı ile belirtildiği, açık adresli ve imzalı teklif mektubu,
İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Gerçek Kişilik),
İhalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış kanuni ikametgâh belgesi (Gerçek Kişilik),
Türkiye’de tebligat için adres gösterilmesi,
Tüzel kişi olması halinde mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tüzel Kişilik),
Tüzel kişi olması halinde teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri (Tüzel Kişilik),
İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,
Vekâleten ihaleye katılma halinde istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,
Belediyemize borcu olmadığına dair borcu yoktur belgesi,
Şartname alındı makbuzu,
2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen oranda geçici teminat,
İhalelere katılımdan yasaklı olmadığına dair taahhütname,
Bulancak Belediye ve Mücavir alan sınırları içinde Oto Alım Satım işi ile iştigal ettiğine dair İşyeri açma ve çalışma ruhsatı veya Vergi levhası yetki belgelerinden en az birisine sahip olmak. İşin Pazarlık usulüne kalması halinde bu şart aranmayacaktır.

Giresun Bulancak Belediyesi nden satılık 51 iş yeri!

4. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin, 5’nci maddede belirtilen tarih ve saate kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ulaşması şarttır.

5. İhaleye iştirak edeceklerin, istenilen belgelerle birlikte Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne en geç 12.11.2021 saat 08.15’e kadar İhale Katılım Belgesini alması ve teklif zarfını İdare’ye teslim etmesi gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

6. Taşınmaz satış bedelleri peşin olarak ödenecektir. 

7. Kanunun öngördüğü tapu harcı, damga vergisi (binde 5,69), karar pulu, sözleşme ücretleri (noter onaylı) ve kesin teminat (% 6) alıcıya (müşteriye) aittir. K.D.V. den muaftır.

8. Belediyemiz ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Geri Dön