24 / 04 / 2024

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.



Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin 4 mahallesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Giresun Gazetesi'nde yer alan habere göre; belirli program kapsamında birçok mahallede çalışmalarına devam eden ekipler ve yetkili amirler; Gedikkaya, Erikliman, Teyyaredüzü ve Gaziler Mahallelerinde birçok çalışmalar hayata geçirip yapılan tüm çalışmaları da yerinde inceliyorlar. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin birçok mahalle, cadde ve sokaklarında hummalı çalışmalar hayata geçiriliyor. Müdürlüğe bağlı ekipler, bu kapsamda Gedikkaya Mahallesi Naci Koloğlu Sokak’ta yeni imar yolu açma çalışması yapıp, kısa süre içerisinde yolun araç trafiğine açılmasını sağlanacak.

Yine Erikliman Mahallesi Yaylaoğlu Sokak’ta da geçtiğimiz günlerde başlayan yeni imar yolu açma  çalışması da sürüyor. Ayrıca Dikmen Sokak’ta açılan yeni imar yolunun da betonlanması yapılıyor. Yeni açılan yollarla birlikte araçların ve yayaların daha kısa sürede ulaşım sağlaması ve meydana gelebilecek hastalık ve yangın gibi olaylarda itfaiye ve ambulans araçlarının  kolay ulaşım sağlaması hedefleniyor.

Öte yandan Teyyaredüzü Mahallesi’nde yapımına başlanılacak olan 112 Acil Çağrı Merkezi inşaat sahasına ulaşım içinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede yeni imar yolu açma çalışması yürütülüyor. Yapılan çalışma kapsamında yolun büyük bir bölümü açılırken, bir yandan da alanın dolgu ve tesviye çalışması tamamlanıyor.

Müdürlüğe bağlı bir diğer ekipte çalışmalarına Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesine giden yolda sürüyor. Sahil toplama yolundan üniversiteye giden yol üzerinde bulunan araçların, daha kontrollü ulaşımlarını sağlamaları araç ve yaya trafiğinin düzenli olması için bölge içerisinde döner kavşak yapılıyor. Yapılacak döner kavşağın olduğu alanda ise daha sonra yapılmak üzere peyzaj çalışması ve çiçek dikimi yapılacak.
 


Geri Dön