24 / 04 / 2024

Global Property Show Oman 18 Şubat'ta açılıyor!

 Global Property Show Oman 18 Şubat'ta açılıyor!

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bek



Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Körfez bölgesinin en iyi organizatörlerinden Sumansa Group tarafından gerçekleştirilecek fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bekleniyor. Umman artan petrol gelirleri nedeniyle başta çevre ülkelerin ve yatırım amaçlı birçok ülkenin dikkatini bu yöne çekmektedir. Global Property Show Oman, kendi vatandaşlarına emlak sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak olup, katılım gerçekleştiren firmalar için de 2015 yılında önemli bir nakit akışı sağlamayı amaçlıyor. 

 

Umman Türk Büyükelçiliği’nin katılımlarıyla düzenlenecek fuarda, yabancıya mülk satışını sağlayan ‘Mütekabiliyet Yasası’ ön plana çıkacak. Proje işbirlikçileri ve Türk firmaları, yasanın sağladığı avantajları yabancı yatırımcılara anlatacak. Fuar her iki ülke arasında önemli iş bağlantılarının gerçekleşmesine zemin hazırlayacak ve benzer fuarlardan farklı olarak sıcak satış imkanı sunacak. Dünya genelinde yıllık 1 trilyon dolarlık gayrimenkul yatırımının dörtte birini (250 milyar dolar)  Körfez Ülkeleri gerçekleştirmektedir.Bu bağlamda Global Property Show Oman katılımcı ve ziyaretçi firmalar için büyük avantajlar sunuyor. 


Geri Dön