26 / 04 / 2024

gayrimenkul fuarları

gayrimenkul fuarları

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. IPM Invest'in sahibi Kaan Borucuoğlu Cityscape Turkey 2016'yı değerlendirdi.

Gulf Property Show Fuarı 12 Mayıs'ta!

Bahreyn ’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12 - 14 Mayıs 2015 ’de kapılarını açıyor.

Ali Hepşen SHARE3'e katılıyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'na Ali Hepşen katılıyor.

Gayrimenkul firmaları Global Property Show Oman'da buluşacak!

UMMAN'IN Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Global Property Show Oman', 18-21 Şubat 2015'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Sumansa Group tarafından gerçekleştirilecek fuara özellikle yoğun ilgi bekleniyor.

Global Property Show Oman 18 Şubat'ta açılıyor!

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bek

Fuarlar yabancıyı Türkiye'ye çekiyor!

Aralık 2013'te Kuveyt'te yapılan ve Türk inşaat firmalarının boy gösterdiği fuarda iyi satışlar yapan şirket, şimdi de rotasını nisan ayı başında Dubai'de düzenlenecek fuara çevirdi...

Gayrimenkul sektörünün yeni buluşma noktası fuarlar oldu

Son dönemde büyüyen inşaat sektörü, fuarları da etkiledi. İstanbul'da bu yıl 5 gayrimenkul fuarı düzenlendi, gelecek yıl bu sayı 6'ya çıkacak. Türkiye'deki toplam fuar sayısı ise 10'u buluyor..

MIPIM Fuarı 2013'e devletten katılım sağlanacak!

Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş ve Çevre Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla Türkiye Fransa'ya "Onur Ülke" olmaya gidiyor

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

MIPIM 2019'da Bizim Mahalle rüzgarı!

Emlak Konut GYO, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katıldı. Birçok yabancı yatırımcının buluştuğu fuarda, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi büyük ilgi gördü.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Buıldeast Yapı Ve Gayrimenkul Fuarları 4 Ekim'de başlayacak!

Türk yapı sektörünü Ortadoğu ile Gaziantep’te buluşturacak fuarlar, 04 - 07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkul ve inşaat fuarları yatırıma zemin sağladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP tarafından düzenlenen Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı ile Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, 30'un üzerinde ülkeden 300 yatırımcıyı ağırlıyor.

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

gayrimenkul fuarları Haberi

gayrimenkul fuarları

Abu Dhabi, Katar ve Dubai'de yıllardır organize edilen Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı  gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. IPM Invest'in sahibi Kaan Borucuoğlu Cityscape Turkey 2016'yı değerlendirdi. İşte o değerlendirme...


"Cityscape global anlamda gayrimenkul sektörünün çok önemli bir fuarı. Dubai menşeli bir fuar olması sebebiyle de çok popüler.  Abu Dhabi, Katar, Suudi Arabistan, Mısır gibi ülkelerde yıllardır organize ediliyordu. Türkiye'de ilk kez düzenleniyor. Aslında bizim sektör olarak beklentimiz bu fuarın daha önce planlanmasıydı, bu seneye nasip oldu. Fakat öyle bir dönemde yapıldı ki global olarak başta Türkiye olmak üzere çok sorunlu bir süreçten geçiyoruz. Yaşanan olaylar yatırımcıyı ürkütüyor." 


1-) Gayrimenkul yatırımcısı neye bakar?

Gayrimenkul yatırımcısı yatırımını en güvenli yerde ve kendini en rahat hissettiği yerde yapmak ister.  Yatırımcının 2 amacı vardır; Mevcut yatırımı korumak...