25 / 04 / 2024

MIPIM'e mega projelerle damga vurduk!

MIPIM'e mega projelerle damga vurduk!

Dünyanım en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak kabul edilen MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirildi. 




29'uncu kez gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını biraraya getirdi. Türkiye'nin 250 kuruluş ve 657 kişilik temsiliyetiyle gövde gösterisi yaptığı fuarda, gayrimenkul ve mimarlık şirketleri de yerini aldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu yıl Türklerin çıkarma yaptığı gayrimenkul fuarı ile ilgili açıklama yapan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “1970’lerden bu yana dünyanın en büyük ve en prestijli fuarlarından biri olan MIPIM’ebuyıl 100 ülkeden 25 bini aşkın ziyaretçi katıldı. Türk müteahhitler olarak MIPIM’de yerimizi alarak, inşa ettiğimiz mega projelerimizle fuara damga vurduk. Ülkemizi yatırımcılara tanıtırken aynı zamanda Türk inşaat firmalarının dünya standartlarında, dijital dönüşüme uygun yüksek kalitede inşa edilmiş büyük ölçekli projeler yapabildiğini anlattık. Uluslararası işbirliklerinin ve tanıtımların verimli geçtiğibaşarılı bir organizasyon oldu. Kanal İstanbul, Çanakkale 1915 Köprüsü, Avrasya Tüneli ve 3. Havalimanı gibi mega projelerin hayata geçirildiği ülkemize ilgi oldukça yoğundu. Dünyanın pek çok yerinde adından söz ettiren projeler inşa eden müteahhitlerimiz ile şehirlerimizin gelişmesinde büyük emekleri olan belediye başkanlarımız ve önemli iş adamlarının katüımıyla ülkemizi böyle büyük bir fuarda başarıyla tanıttık. Kuzu Grup olarak ülkemizin gelişimi ve tanıtımının yanı sıra uluslararası platformlarda Türk müteahhitliği markasım yaratmak gibi bir vizyonumuz mevcut. Dolayısıyla kaüldığımız tüm organizasyonlarda ülkemizi başanyla temsil ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.
 


Geri Dön