25 / 04 / 2024

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 



Yabancılar, Türkiye genelindeki gayrimenkul yatırımları ile 2022 yılının ilk üç ayında 14 bin 344 konut satın alırken bu satışların payı ise yüzde 4,5’e ulaştı. Konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 senede Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı. Bu kapsamda, Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Ürdün, Pakistan, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 25 binden fazla ziyaretçi katılımının gerçekleşmesi beklendiği fuarlarda, 100’un üzerinde uluslararası projenin sergilenmesi bekleniyor. Öte yandan, fuarlar uluslararası ve bölgesel gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için Türkiye’de yatırım yapma fırsatı sağlıyor.

Gayrimenkul yatırımlarında ülkeler için önemli bir pazar konumunda yer alan Türkiye, yapmış olduğu yatırımlar ile dikkat çekmeyi başarıyor. Bu doğrultuda Atılım Fuarcılık tarafından 7 ülkede gerçekleştirilecek fuarlar, Türk yatırımcılar ve firmalar için de önemli iş birliklerinin geliştirilmesi ve yapılacak yatırımların bu ülkelere kayması amacıyla büyük önem taşıyor.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

GAYRİMENKULDE EN YENİ PROJELER İLK KEZ TANITILACAK

Dünya’nın ve bölgenin her yerinden gayrimenkul projelerini bir araya getirecek fuarlar, potansiyel yatırımcılara dünya genelinde farklı projeleri de keşfetme fırsatı sunacak. Fuarlar, pandeminin ardından sektör için yüz yüze görüşme imkanı sağlayarak ciddi uluslararası ve bölgesel gayrimenkul alıcıları, yatırımcıları için ikili iş ilişkilerinin geliştirilmesine katkı sağlayacak. Ayrıca, en yüksek kalitede alıcıları, yatırımcıları ve hükümet etkileyicilerini de çekmeyi sürdürecek. Yatırımcılar, kendilerine sunulan özel fırsatlar, yatırım sırasında ihtiyaç duyulan hukuki hizmetler, mimari tasarım ve proje yönetimi gibi yatırım sonrası hizmetlere de kolaylıkla ulaşacak. Peki Türkiye'de en çok tercih edilen iller neresi oldu? İşte ayrıntılar....


Geri Dön