26 / 04 / 2024

Gloria Sports Arena Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı!

Gloria Sports Arena Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı!

Özaltın Holding'in Antalya'da inşa ettiği Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor..



Özaltın Holding'in Antalya'da inşa ettiği Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor. 100 odalı oteli ve 50'den fazla branşta spor yapma imkânıyla profesyonel sporcu ve takımlar için yepyeni ve benzersiz bir hizmet sunuyor. 


SPORA desteğini sürdüren Özaltın Holding, Ocak 2015 de Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arenayı Türkiye'ye kazandırdı. 

100 odalı oteli ve 50'den fazla branşta spor yapma imkanıyla yepyeni ve benzersiz bir deneyim sunan Gloria Sports Arena, spora gönül vermiş tüm amatör ve profesyonel sporcular için hizmet veriyor. Türkiye'nin ve Avrupa'nın ilk çok kapsamlı spor kompleksi olan Gloria Sports Arena Antalya'nın Serik ilçesinde 105 bin metrekarelik alanda inşa edildi. 50'den fazla spor branşının yapılabileceği kompleks spor turizmi için de önemli bir katkı sağlayacak. 


GENÇ YILDIZLAR YETİŞECEK 

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, 17 yıl önce Antalya'da ilk otellerini yaptıklarını, sağlık, turizm, inşaat ve spor gibi birçok dalda kendilerini geliştirdiklerini söyledi. Nuri Özaltın, Gloria Sports Arena'nın yurtdışındaki futbol kulüplerine pazarlanması konusunda önemli çalışma içinde olduklarını belirterek, "Kimi yatırımcı okul yapar, kimisi cami yapar. Biz de bir spor kompleksi yaparak Türk gençlerinin buradan faydalanması için çalıştık. Buradan önemli sporcuların yetişmesine katkımız olursa çok mutlu olacağız"' dedi. 


TRİBÜNLÜ ÇİM SAHA 

Antalya Uluslararası Havalimanı'na 25 dakika uzaklıkta bulunan Sports Arena'da bin 200 seyirci kapasitesine kadar çıkabilen teleskopik tribünler ile toplamda iki bin 300 metrekarelik dörde bölünebilir çok amaçlı salonlar ve toplamda bin 200 metrekarelik video analize uygun olarak tasarlanacak küçük salonlardan oluşan altı bin 200 metrekarelik çok amaçlı spor salonu kompleksi sporcuların hizmetine girdi. Türkiye'nin en kapsamlı ve modern spor kompleksi Gloria Sports Arena yüzbeşbin metrekare (10.5 hektar) üzerine inşa edilen; kapalı, açık ve su sporları tesisleri ile, 50'den fazla spor branşına ve kamplara Çok amaçlı salonda basketbol ve voleybol oynanıyor. 


TESİSTE NELER VAR

Kompleks, 6.200 metrekarelik kapalı alandan oluşan tesislerde; atletizm, yüzme, jimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton ve halter sporları için salonlar; açık alanında ise bir adet olimpik olmak üzere farklı özellik ve donanımlarda toplam 3 adet havuz, koşu parkurları, atletizm sahaları, kumsal sporları sahaları, tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşil sahalar ile hizmet sunuyor. Tesisin bünyesinde 1600 seyirci kapasiteli stadyum ve atletler için eğitim alanı bulunuyor. 


AMATÖRLER DE FAYDALANIYOR 

Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor. 100 odalı oteli ve 50'den fazla branşta spor yapma imkanıyla profesyonel sporcu ve takımlar için yepyeni ve benzersiz bir deneyim sunan tesis, spora gönül vermiş tüm amatör sporculara da hizmet veriyor. 


Yeni Asya


Geri Dön