26 / 04 / 2024

Glow 3'te 218 bin liraya daire! Yüzde 10 indirim!

 Glow 3'te 218 bin liraya daire! Yüzde 10 indirim!

Firma: MOM Yapı

Proje: Glow 3

Çekmeköy'de yer alan Glow 3'te fiyatlar 218 bin liradan başlıyor. Firma bünyesinde 60 ay 0 faiz ödeme şekli uygulanıyor...





İstanbul’un yeni merkezlerinden biri olan ve yapılan araştırmalara göre en sağlam zeminlerinden birine sahip olan Çekmeköy’de yer alan GLOW3’te daire satışları devam ediyor. Açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru gibi birçok yaşam olanağı sunan GLOW3, herkesin uygun imkanlarla daire sahibi olabileceği bir proje. Dış bahçesindeki, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası ise GLOW3 sakinlerinin kendi yaşam alanlarında diledikleri sporu yapabilme  olanağı sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor. Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.



GLOW3 projesinin dikkat çekici özelliklerinden bir diğeri ise, lokasyonu itibariyle birçok ulaşım olanağına da sahip olması. GLOW3 ihalesi onaylanan Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor ve yakında tamamlanacak  Marmaray  bağlantısı sayesinde, şehrin her noktasına kolayca ulaşım imkanı sağlıyor. 


 Glow 3 te 218 bin liraya daire! Yüzde 10 indirim!

GLOW 3 HAVADAN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Uygun ödeme olanakları vade farksız taksitlendirme avantajı

GLOW3’te bulunan farklı tipteki yaklaşık 100 daire, cazip ödeme avantajlarıyla sahiplerini bekliyor. Projede daireler 218.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, ödeme imkanlarında da avantajlı seçenekler bulunuyor. Bu kaliteli yaşam alanında yer almak ve hemen taşınmak  isteyenler, peşin ve banka kredili ödemelerde %10 indirim avantajına sahip oluyor. Bir diğer alternatif ise kişiye özel finansman seçeneği… Bunun için firma bünyesinde verilen peşinat tutarına göre 60 aya kadar 0 faiz ile vadelendirme yapılabiliyor. Banka kredisine de uygun olan GLOW3’te daire sahibi olmak için pek çok seçenek bulunuyor.


Tüm bu avantajlar ve ödeme kolaylıklarıyla, GLOW3’te daire sahibi olmak ve GLOW3 farkını yaşamak şimdi her zamankinden daha kolay. 





0216 527 26 03


www.glow3.com





projeye sor



Geri Dön