19 / 04 / 2024

Göçük altında kalan Murat Karabaş'ın cenazesi teslim alındı!

Göçük altında kalan Murat Karabaş'ın cenazesi teslim alındı!

Bodrum'da okul binasında yapılan temel izolasyonu sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın cenazesi yakınları tarafından bugün teslim alındı...



Cenazeyi teslim alan Karabaş'ın amcasının oğlu Deniz Karabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Milli atletin en büyük hayalinin beden eğitimi öğretmenliği yapmak olduğunu belirten Karabaş, "Atletizmde önemli başarılar elde etti ama en büyük hayali üniversiteyi bitirip beden eğitimi öğretmeni olmaktı. İstediği bölümden geçen yıl mezun oldu. Bu yıl da KPSS'ye girdi ve atama bekliyordu. Hayaline ulaşamadan aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüz" dedi.


Murat Karabaş'ın bir ay önce tanıştığı bir bayanla nişanlandığını anlatan Karabaş, "Maddi durumu iyi değildi. İnşaatta çalışıp bir ay sonra düğün yapacaktı. Üniversite eğitimi sırasında da yaz tatillerinde inşaatlarda çalışıyordu. Para biriktirip üniversitede okudu. Tek hayali öğretmen olmaktı ama olmadı" diye konuştu.


Ortakent-Yahşi beldesindeki okul binasında temel izolasyonu yapılırken meydana gelen göçükte işçilerden 24 yaşındaki Murat Karabaş toprak altında kalmış, 112 Acil Servis, itfaiye, jandarma ve AKUT ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından ulaşılan Karabaş'ın öldüğü belirlenmişti.


Öte yandan Karabaş'ın cenazesinin bugün ikindi namazını müteakiben Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesinde toprağa verileceği öğrenildi.


AA


Geri Dön