26 / 04 / 2024

Milli atlet Murat Karabaş göçük altında kalarak yaşamını yitirdi!

Milli atlet Murat Karabaş göçük altında kalarak yaşamını yitirdi!

Milli atlet 29 yaşındaki Murat Karabaş, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir okulun bahçesinde çalıştığı 8.5 metre derinliğindeki izolasyon çukurunda meydana gelen göçüğün altında kalarak yaşamını yitirdi...






MİLLİ atlet 29 yaşındaki Murat Karabaş, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir okulun bahçesinde çalıştığı 8.5 metre derinliğindeki izolasyon çukurunda meydana gelen göçüğün altında kalarak yaşamını yitirdi. Karabaş'm, beden eğitimi öğretmenliği için KPSS'ye girdiği, bu arada da ağabeyinin yanında inşaatlarda çalıştığı belirtildi. Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki bir kolejin ana binasının yan duvarlarına izolasyon yapmak için kazılan çukurda, dün saat 16.00 sıralarında göçük oluştu. 


Okul yöneticileri, Murat Karabaş'm göçük altında kaldığını fark edip durumu kurtarma ekipleri ve jandarmaya bildirdi. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda göçük altında kalan Karabaş'm cesedine ulaşıldı. Ceset, Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 


ŞAMPİYONLUKLARI VAR 1 

ay önce nişanlanan Ege Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Meslek Yüksekokulu mezunu Karabaş'm 1500, 5 bin ve 10 bin metre koşularında Türkiye şampiyonlukları bulunuyor. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 


Habertürk Gazetesi



Geri Dön