25 / 04 / 2024

Gökhan Gümüşdağ kimdir?

Gökhan Gümüşdağ kimdir?

Gökhan Gümüşdağ, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Gökhan Gümüşdağ kimdir? İşte Gökhan Gümüşdağ'ın biyografisi...



Gökhan Gümüşdağ kimdir? 

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Gökhan Gümüşdağ oldu. Peki Gökhan Gümüşdağ kimdir?


Gökhan Gümüşdağ biyografi..

Gökhan Gümüşdağ, 1966 yılında Küçükçekmece’de doğdu. Liseyi Küçükçekmece Lisesi’nde okuyan Gümüşdağ, Kıbrıs Near East Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’ni bitirdi ve akabinde Amerika Üniversity of Kentucky’de, Elektronik Mühendisliği’nden mezun oldu. 


Yine aynı üniversitede Matematik üzerine, ikinci branş çalışması yaptıktan sonra 1995 yılında Türkiye’ye geri döndü.


Gökhan Gümüşdağ, ayrıca birçok dernek ve sivil toplum kuruluşunun oluşumunda ve yönetim kurullarında aktif olarak görev aldı. 


Siyasete resmen 2009 yılında CHP İl Genel Meclis Üyeliği ile başlayan Gümüşdağ, Küçükçekmece başta olmak üzere İstanbul genelinde insanların sorunlarını gündeme taşıdı ve çözüme ulaşması için çalıştı. Gümüşdağ, bu sorunlar ile ilgili en çok önerge sunan meclis üyesi olarak da biliniyor.


Diş Hekimi Meral Hanım’la evli ve Ata ile Arda adlarında iki oğlu, Elanur adında bir kız çocuğu olan Gökhan Gümüşdağ, İngilizce ve kısmen Almanca biliyor. 



Geri Dön