18 / 04 / 2024

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 



Amerikalı Coldwell Banker’in ardından 2018 yılında Era Real Estate’in Türkiye ve Kıbrıs haklarını alan ve Türkiye’de 185 emlak ofisi açan Gökhan Taş, inşaat sektörüne de atım attı.

Sektöre giriş yapan Taş, kendisine ait arsalarda 2 senede 700 milyon TL'lik projeler hayata geçirecek. İnşaat sektörüne girişleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, 24 senelik  ticaret,16 senelik gayrimenkul tecrübesi ile inşaat işine adım attıklarını kaydetti.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

7 arsasında villa, yazlık ev yapacak

Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; markaları Premier Yapı'yla arsaları kendilerine ait olan Edirne Şükrüpaşa'da 12 bin 500 metrekare satılabilir alanda 100 konutluk proje, Sultanköy Marmaraereğli’sinde 5 bin metrekare büyüklüğünde tamamı deniz manzaralı 40 dubleks yazlık inşa edeceklerini belirten Taş, “Eskişehir Odunpazarı Orhangazi'de 12 bin metrekarelik alanda 40 villa, Bodrum Torba yeni otogar yanında tamamı deniz manzaralı 40 villa, Çeşme Çiftlikköy de tamamı deniz manzaralı 2 bin 300 metrekare arsada malikane yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Endüstriyel bina da var

Aliağa’da 30 bin metrekare büyüklüğündeki alanda endüstriyel bina da inşa edeceklerini belirten Gökhan Taş, “İzmir Bayındır’da bize ait 31 bin metrekare birleştirilebilir, 125 bin metrekare arsa satış veya kiraya verilerek yapılabilecek 90 bin metrekare lojistik tesis ile adım atıyoruz.” diye konuştu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Nüfus genç, ev sahipliği oranı düşük

Türkiye emlak sektörü Avrupa’nın en dinamik emlak sektörü olduğuna dikkat çeken Gökhan Taş, “Baktığınız zaman en fazla konut burada satılıyor, en fazla arsa, tarla yine bizde satılıyor. Öte yandan 84 milyon nüfusu ile dünyanın en kalabalık 20 ülkesinden biri ve diğer kalabalık ülkelere kıyasla nüfusu genç, dinamik. Evlilik sayısı, tek başına evinde yaşayanların sayısı her geçen gün artıyor. Buna karşın ev sahipliği oranı15 yıl öncesinde yüzde 61 iken, günümüzde yüzde 59 ile Avrupa’da en düşük ülkelerden biri. Biz ulaşılabilir fiyatlarla büyük potansiyel barındıran bu sektörde uzun vadeli planlarla yatırımlara başladık.” açıklamasında bulundu.

2 yıl içinde GYO olacak

Coldwell Banker Türkiye, Era Türkiye ve Muzayedecom ile sektörün her konumda nabzını tuttuklarına vurgu yapan Gökhan Taş, “Önümüze çıkan fırsatları değerlendiriyoruz. Bu sebeple yatırımcılarımıza çok iyi prim sağlayacak işlere imza atacağız. Amacımız 2 yılda şu an ki değeri ile 700 milyon TL’lik üretim sağlamak, ayrıca 2 yıl içinde Premier GYO olarak yola devam edip, 5 yılda bilinen bir inşaat markası olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Emeklinin maaşı şubatta artıyor! Detaylar belli oldu!


Geri Dön